tirsdag 30. august 2011

Komler til kvelds

Man må jo like komler når man bor på Vestlandet!
En pose fra Toro koster ca 20,- og er helt vegansk.
Sikkert veldig lett å lage selv også,
med tanke på at det ca bare er potetmel. 
Dynkes i vegansk smør (Nutana)
og toppes med havsalt.

Jeg måtte ha litt avveksling fra alle vårrullene jeg har trykket i meg i løpet av dagen.
Det er ikke fler igjen, for å si det sånn. 

Prøvde meg også på å lage pølser, men det gikk åt skogen.
Kanskje det går bedre i morgen når jeg ikke er så trøtt,
eller kanskje jeg skal vurdere å bruke oppskrift. 

4 kommentarer:

 1. SERIØST - KOMLER! DET E SÅ FUCKINGS GODT!!!!

  SvarSlett
 2. Jeg elsker komler. Jeg pleier å servere dem med kålrabistappe og masse fakon. :sikle:

  SvarSlett
 3. Komler er dødsgodt! Tenkte det samme da May-Lis lagde tvp-faconet ditt; dette vil passe perfekt til komler :D Og kålrabistappe er jo kjempegodt! Tar det lang tid å lage? Kjenner jeg gleder meg til jul :P

  SvarSlett
 4. Jul er fantastisk! Nei tar ikke så lang tid å lage, jeg kutter kålrabien i småbiter og koker dem i ca. 20 minutter, eller til de er helt myke. Heller av vannet og har i noen digre klatter med smør og dytter det litt rundt så smøret er dekket av kålrabien, da smelter det fortere. Venter litt og så stapper jeg i vei med sånn stappegreie. Rører det litt luftig og har i salt, pepper og kanskje litt usøtet soyamelk. Fantastisk godt.

  Forresten så er det enda bedre å koke 1-2 gulrøtter i småbiter sammen med kålrabien, da får den finere farge og smaker enda litt bedre. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...