lørdag 27. august 2011

No milk today...

...eller noen andre dager, for den saks skyld. Omtrent på denne dato i fjor hadde jeg ikke spist kjøtt på tre år, men jeg tillot meg fortsatt å konsumere oppkast, brystvortesekret, knokler og mensen fra dyreriket, med en god dose dårlig samvittighet. Ikke særlig fristende, sier du? Nei sannelig, så kaller vi det heller honning, melk, gelatin og egg, også dropper vi å fortelle deg hvordan forholdene er for dyrene så det ikke skal bli så ubehagelig for deg. Hvor lenge er det greit å lukke øyne og ører for utnytting og mishandling av dyr? Tydeligvis et helt liv. Hadde jeg visst da, hva jeg vet nå, hadde historien vært en helt annen. Om få strakser kan jeg feire et helt år som veganer. Ett år uten å støtte dyremishandling, utnytting, tortur og drap.

"Men hva spiser du egentlig?" Om du tror det er gress, kan du gjette tre ganger til.
 For når du kutter ut melk, ost, smør, kjøtt, fugl og fisk - hva sitter du egentlig igjen med? Svaret er såre enkelt; alt du kan tenke deg! :D Bare laget av ingredienser fra planteriket og en god dose kreativitet. Bra for miljøet, bra for deg og ikke minst bra for dyrene.

"They say you are what you eat, and I no longer want to be a chicken."
-Husker Ikke-


2 kommentarer:

  1. Så kjekt med en ny blogg! Hyggelig å lese om hva andre spiser, alltid så bra med nye innspill. Håper du er god og oppdaterer ofte :)

    Mari

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det, Mari! :) Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere hver dag, men vi får se hvor lenge jeg holder. Alltid gøy å se hva andre spiser :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...