mandag 26. september 2011

Verdens beste ostesmørbrød!

Det er ingen ting jeg forbinder mer med "etter skoletid-mat" enn ostesmørbrød, og disse går ned på høykant. Denne smøreosten er det beste veganske oste-alternativet jeg har smakt til nå.
Oppskrift fant jeg på Veganeren, men jeg sløyfet en del av ingrediensene.

Du trengerAlle ingrediensene kjøres til en jevn masse i blender. Av kryddere brukte jeg  salt, hvitløkspulver, vegeta (urtesalt) paprikapulver og litt kajennepepper. Kan spises som den er eller varmes opp og avkjøles for å forlenge holdbarheten. 

Osten smøres mellom to brødskiver med f.eks løk og tomat og pannestekes i litt olje på begge sider til de er gylne og sprø. Alternativt kan de jo stekes i et vanlig toastjern, men det har jeg ikke gått til anskaffelse av enda.  Osten oppbevares i lufttett boks i kjøleskap og bør konsumeres innen en uke. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...