mandag 28. november 2011

Fullkornspasta med aubergine og sjampinjong


Tomatsausen blir best om den får koke lenge.
Men det er virkelig ikke noe stress,
ingrediensene kan putre på svak varme under lokk,
mens du gjør noe helt annet.
Den beste tomatsausen jeg noen gang har smakt
finner du oppskrift på her.

Aubergine og sjampinjong er delt i biter og stekt i olje
med et dryss himalayasalt.
Obs! Aubergiene trenger MYE olje når den stekes,
men når den begynner å bli ferdig, siver
oljen ut i pannen igjen.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror stekte aubergineskiver må være noe av det beste jeg vet. Lagde en auberginepizza i høst som ble helt kick ass!
  Forresten må jeg bare si at jeg kjenner meg SÅ igjen i navnet på bloggen din - det er ekstremt treffende! Jeg har ikke tall på alle gangene folk (spesielt kolleger) spør "ja men, hva spiser du egentlig?!" (med trykk på "spiser"). Så nå i det siste har jeg begynt å svare: "sjekk ut en ny kul matblogg som heter Menhvaspiserduegentlig - så får du et visst inntrykk av hva en veganer spiser!". Noe av det som er så bra med at det blir stadig flere veganskematblogger, er at bloggene viser mangfoldet - ikke alle veganere spiser det samme.

  SvarSlett
 2. Nam, dette ser skikkelig digg ut!

  SvarSlett
 3. Aubergine er naturens indrefilet ;) Jeg kjøpte den egentlig for å ha på pizza, men så ble det pasta den ene dagen og lasagne den neste. For en grønnsak! Knallgodt.

  Så hyggelig å høre, Kikertterroristen! :D Jeg tror både veganere og vegetarianere må belage seg på å kunne svare på det spørsmålet, da det har en tendens til å dukke opp hos veldig mange. Det var også derfor jeg opprettet bloggen, dels for å vise hva jeg faktisk spiser, men også fordi enkelte ga uttrykk for at de ville prøve å være veganere om de fikk litt tips til hvordan :) Helt enig i dette med mangfold. Også er det jo flott å vise bekjente at man faktisk ikke er den eneste veganeren i verden også :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...