torsdag 22. desember 2011

Buffet på Vega i Oslo

Jeg har hørt mye rart om Vega opp gjennom årene, men aldri fått testet ut maten selv før i dag. Jeg må si jeg ble positivt overrasket! Lokalene er pusset opp og maten er merket med om den inneholder gluten, egg eller melk. Så vidt jeg kunne se hadde de kun èn rett som ikke var vegansk, og den var tydelig merket med et stygt gult skilt. I tillegg til å ha en vegetarisk buffet, har de også en liten kafe hvor de selger ferskpressede juicer og smoothier samt kaker og annen bakst.

For 120 kroner kan man spise så mye man vil fra buffeten. Jeg fikk rasket med meg hummus, salat, couscous, karrigryte med blomkål og ris, rødbetesalat, linsegryte, bønnegryte og fritert kål som smakte samosa. Maten er oridinær og litt grapsete, men alt smakte godt. Du går i alle fall ikke sulten herfra!

Vega Vegetariske Restaurant ligger i Akersgata 74, 0180 Oslo, inngang Kurbadet.
Telefon: 47 92 12 12
Se vegafairfood.no for info og åpningstider.

4 kommentarer:

 1. Oi, ser digg ut.. Skulle likt å sett noen bilder fra lokalene også.. Har hørt det er litt kantineaktig?

  SvarSlett
 2. Jeg så Hellstrøm rydder opp på nett tv i dag, den epioden som handler om Vegeta. Er det denne restauranten? Den skiftet visst navn til Aubergine i programmet, men den har kanskje fått enda et nytt navn..?

  SvarSlett
 3. Jeg har hørt mye bra om den plassen og har lyst til å besøke den selv!=) Prisen var jo også veldig bra. Dette liker vi!=D

  SvarSlett
 4. Ja, det er ikke de vakreste lokalene :P Du finner sikkert bilder på nett. Jeg er veldig glad for at jeg ikke spiste der FØR Hellstrøm ryddet opp, for det så rett og slett helsefarlig ut :P Samme restaurnten ja. Men nå var det absolutt godkjent. God mat og greie priser :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...