torsdag 22. desember 2011

Vegansk muffin på Deli De Luca

Ikke noen vakker skapning dette her, men den er i alle fall vegansk!
Bringebærmuffin med pistasj, alternativt pistasjmuffin med bringebær.

"Heisann, kan jeg få en veganmuffin' av deg?"
*Lang pause*
Kassadame smiler, ser litt rundt seg og skakker på huet.
"Hmmm.....ehe, hva er det da?"
"Det er den store muffinsen med gulgrønt papir
som det står VEGAN på rundt hele med RØD skrift."
"Åja, hehe"

Den var overraskende god til å være så stygg. Sprø på toppen og litt halvblaut i bånn, men stappfull av sukker og god like vel. Nå er ikke jeg noe særlig til muffinsmenneske, men over halvparten gikk ned.

Jeg kjøpte meg også et flakslodd i håp om å bli millionær.

Vant såklart ingen ting.

9 kommentarer:

 1. Så kult at det står VEGAN på den med svære blokkbokstaver :D

  SvarSlett
 2. Hihi, ja jeg har lurt på hvordan de der smaker! :) Nå er ikke jeg så fryktelig glad i sukker, så jeg har ikke smakt de, men synes det er helt fantastisk at det så allment sted som Deli De Luca selger noe vegansk!

  SvarSlett
 3. Muffins er så godt! Selv om denne ikke ville blitt første valget :p

  SvarSlett
 4. Hahahaha :-D så lærte h*n noe den dagen også.

  SvarSlett
 5. Haha, alltid like morsomt(les: irriterende) med mennesker som ikke kan jobben sin helt=P

  SvarSlett
 6. En gang hadde jeg kjøpt med meg to veganmuffins til meg og samboeren til å kose oss med på kino, og ser ikke før vi sitter i kinosalen og skal til å spise at idiotdama bak kassa har gitt oss to glutenfrie muffins i stedet... Vi fikk byttet dem igjen, men herregud så irriterende. Så de som jobber på deli har ikke så veldig peiling nei.

  SvarSlett
 7. Det er for dårlig, og det kan fort bli katastrofalt. Tenk om det hadde vært omvendt? Uansett hvor man jobber, bør man ha en grunnleggende kunnskap om produktene de selger.

  SvarSlett
 8. Hahahahaa jeg ler meg ihjel, både av kassadama der og av flaxlodd-bitene på bordet ditt hahahahaha. Du er så kul!
  Den muffinsen er digg, de har den i Stavanger også. Synd det ikke ligger en Deli de Luca i rekkehuset her. :p

  SvarSlett
 9. Haha, da ser du sikkert også at jeg blir fryktelig frustrert når jeg ikke vinner noe :P Ja, den var bedre enn jeg trodde den skulle være. Den ser på en måte så vassen og blass ut. Absolutt god :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...