tirsdag 24. januar 2012

Gojibærdrikk

Sjekk den fargen! Denne juicen/drikken er basert på vann og fruktjuice
fra drue, pasjonsfrukt og gojibær og smaker friskt, søtt og tropisk.
Den minner meg igrunn litt om Snapple, som jeg brukte alle pengene mine
på da jeg var 10.  Smaken heller mer mot saft enn juice, men alt av søtning og farge er fra frukt.
Bare synd den er laget av konsentrat og kun inneholder 5% goji.
Finnes også i variantene acai og blåbær. Kjøpt på Meny til 29,90,-

2 kommentarer:

  1. Åh, den både så og hørtes veldig god ut. Men 5% gojibær!? Det irriterer meg grenseløst at det er lov å kalle ditt og datt for noe når det står laaangt bak i ingredienslista, som her burde den jo hett drue-og pasjonsfruktjuice med gojibær eller noe. Eller f.eks fiskekaker som inneholder over 50% mel burde hett melkaker med fisk. Kjenner jeg blir engasjert og irritert :P

    SvarSlett
  2. Har sett denne drikken før, men ble litt skuffet når jeg så at den inneholdt så lite goji og at det i tilegg kommer fra konsentrat...jaja. Lurer på om det går ann å lage sin egen variant!;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...