søndag 26. februar 2012

Ocean-burger fra Viana

Jeg har enda ikke helt dreisen på hjemmelagde veggisburgere, så jeg fortsetter med ferdiglagde.
Denne fra Viana er økologisk og soyabasert.
Kjempegod i ristet burgerbrød med salat, avokado, tomat, tortilla chips og
barbecuesaus fra Santa Maria.

Kan kjøpes på helsekostbutikker for 50-60 kroner.

9 kommentarer:

 1. Denne må jeg prøve snart. Har smakt robinson burger fra samme merke, og er forelsket. Er en sånn fastfood følelse over det! Nam...
  Har prøvd å lage burgere hjemme tusen ganger, men sverger til ferdige da jeg aldri får det til:=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ferdigburgere er veldig greit ja. I hvert fall når de smaker fantastisk!

   Slett
 2. Ikke gi opp hjemmelagde veggisburgere Adele (og Marte), dere fikser det til slutt! Gudene skal vite at jeg har laget mange rare (les: mislykka) veggisburgere opp igjennom årene. Men i høst tror jeg jammen jeg knekte koden, fordi nå er plutselig alle burgerne mine fantastiske (stort sett). Øving gjør mester. Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for oppmuntringen, jeg skal ikke gi opp helt enda ;) Jeg har igrunn ikke prøvd mer enn to-tre ganger og den ene gangen ble det ikke sånn halvgærent.

   Slett
 3. Mmm, denne har jeg ikke prøvd :-) Pleier bare å kjøpe mexiburger når jeg får lyst på. Er det mye forskjell i pris på disse, vet du det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, mexiburgerene er også fantastiske! De er mye flatere enn disse, men kommer til gjengjeld i pakke på fire og er nok også billigere. Går jo ann å bytte på litt :)

   Slett
 4. Åja, der så jeg at du hadde skrevet prisen nederst ja.. :-) never mind!

  SvarSlett
 5. Den er ganske god. Jeg pleier dog å dele den i to på langs, siden jeg synes de er litt vel tykke. Får bedre smak når de stekes etter at de er delt også, synes jeg. Nam! Har du snakt de andre? Robinsonburgeren er digg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vurderte å gjøre det samme, men så var ejg så sulten at jeg ikke hadde tid :P Jeg har smakt de andre for lenge siden, husker ikke helt forskjellen, men jeg synes alle produktene til Viana er fantastiske :D

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...