mandag 9. april 2012

Minimalistisk harryhandel

Ikkeno billig kjøttdeig i min handlekurv!
Soyayoghurt, havrefløte, havremelk, soyagrytebiter, soyabønner, tofu med urter,
sjampinjongsmørepålegg og rå cashewnøtter. Over halvparten er økologisk.

Jeg er under gjennomsnitlig begeistra for grensehandel, men er det påske så hører det med.
Etter å ha gått med skylapper gjennom kjøttdisken og holdt pusten forbi ostedisken, fikk jeg til slutt følt meg fram til hyllene med veganske varer.  Forutenom det du ser på bildet, fikk jeg
rasket med meg en soyadrikkeyoghurt med vanilje, en soyasmøreost med gressløk
og fire ulike frossenburgere. Søtsaker er jeg ikke spesielt begeistret for, men kjøpte like
vel med to store poser med Panda-lakris og en en pose jordnötsbågar (peanøtt-ostepop.)

Kjempegod soyayoghurt med tropiske frukter.

Havredrikk med appelsin og mango. Frisk og søt, men uten tilsatt sukker.

Sjampinjongsmørepålegget smakte litt som Tartex, men ikke like godt.
Det ble liggende igjen hos mamma. Soyabønnene og grytebitene skal jeg prøve å finne
på ett eller annet lurt med. Jeg har aldri brukt hele soyabønner før og meg
og soyachuncks er ingen god match, så det blir spennende å se.

9 kommentarer:

 1. Så mye spennende! Jeg måtte fnise litt da jeg leste om hvordan du kom deg gjennom butikken, hehe. Kjenner meg litt igjen ja ;P

  Den drikken fra Oatley så og hørtes ganske god ut. Fikk lyst å prøve.
  Og soyabønner ja! Av en eller annen grunn så har jeg alltid sett for meg at soyabønner ser ut som små hvite bønner. Det gjør de da tydeligvis ikke. De er til og med runde altså? Hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er helt kulerunde og svakt gulbrune i fargen. Minner igrunn mer om erter enn bønner. Blir spennende å se hvordan de oppfører seg.

   Havredrikken var verdt pengene den ja :)

   Slett
 2. Så masse godt :)

  SvarSlett
 3. oooh, den appelsin- og mangodrikken fra Oatly har jeg så sjukt lyst på, men min lokale Meny synes tydeligvis ikke den har salgspotensiale nok til å tatt inn i varesortimentet. Sukk.
  Må for øvrig si jeg kjenner meg igjen i harryhandlingen - du skulle sett kofferten min da jeg kom hjem fra Berlin :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har foreløbig ikke sett den i Norge i det hele tatt, så tror du må over grensa for å få tak i den. Åååå, jeg er så sjalu på den Berlin-turen din! MÅ få kommet meg ned igjen i løpet av sommeren.

   Slett
 4. Namnam!! Er også veeeldig interessert i den appelsin/mango-drikken altså! Den ser jo kjempegod ut!! Kjenner meg igjen i handle-opplevelsen! Ost stinker jo noe helt grusomt!! Kan ikke tro jeg pleide å spise noe sånt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Den var veldig god den, men sikkert ikke så vanskelig å lage selv. Jeg vil tippe at en appelsin og en mango i en lender med noen never havregryn og masse vann som deretter siles vil gi noe av det samme resultatet. Kanskjer jeg skal gi det en sjangs? :P

   Slett
 5. Har faktisk aldri vært på harryhandel som veggis, er vell fordi når jeg hadde kjangs så hadde jeg ikke penger, eller da jeg hadde penger så var det ingen mulighet å komme til grensa :P Sukk, ønsker at jeg fikk muligheten i år så kan jeg og kjøpe slike fine produkter ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk ikke SÅ mye spennende i butikkene rett over grensa. Alle frossenrettene er jo med egg. For å få det bra utvalget Sverige har å by på, så må man nok litt lenger inn i landet. Grensebutikkene er jo abre fulle av kjøtt til sultne Nordmenn :P

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...