tirsdag 10. april 2012

Pasta bolognese

Jeg har spist kjiperer frokoster, for å si det sånn.
Dette var det min fantastiske kjæreste som disket opp med i helgen.
Grove briks med vegansk kremost og avokado, stor skål med pasta
bolognese og masse masse appelsinjuice.

En pose Santa Maria vegetartaco (tvp), en boks hermetiske tomater, masse krydder
og en neve cherrytomater kokt sammen og servert over fullkornspenne.
Perfekt hyttefrokost/lønsj/middag da både pasta, tvp og hermetikk har laaaaaang holdbarhet.

6 kommentarer:

 1. så deeeilig kjæreste du har da, adele. fin blogg også, og fin personlighet

  SvarSlett
 2. Hei :) Nå har jeg endelig fått lest på bloggen din også ;) Mye midt i blinken her for meg ! trenger inspirasjon og likte mange av dine retter! Og den med spiring av hvitløsfeddene!!! :D Datteren min ønsker seg juice-presse - har du tips kanskje om hvilken type jeg bør satse på å kjøpe???
  Hilsen fra Siri :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siri, så hyggelig å høre fra deg! :D Så flott at oppskriftene falt i smak. Jeg må innrømme at jeg ikke har fryktelig peiling på juice-presser, min fikk jeg til jul og er bare en rimelig variant fra Boch. De fleste gjør som de skal, så du trenger ikke bruke en formue, men de litt dyrere variantene får gjerne mer saft ut av frukt og grønt og har en "motor" som ikke går varm og dermed ødelegger mye av næringen. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med min, kan legge ut bilde og litt info neste gang jeg skal juice :)

   Slett
  2. Takk for svar! Det var nyttig informasjon for meg:D! Jeg skal følge bloggen din videre også ! :)

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...