mandag 25. juni 2012

Flyplassfrokost


Tidlig opp for å fly hjem igjen til Stavanger. Da er det ikke alltid man rekker frokost. Vi var heldigvis ute i god tid og hadde derfor mulighet til å slappe av over en frokost på flyplassen. Det er ikke all verdens med utvalg når du ikke spiser noe animalsk, men det er slettes ikke umulig. Jeg spurte på baguettesjappa Upper Crust om å få en baguette med bare grønnsaker, og det var ikkeno problem. Den var ikke fryktelig spennende, men det var godt og mettende. Ved siden av drakk jeg kjempegod ferskpresset appelsinjuice
og en kopp kaffe.

Andre ting det er lett å få tak i på de fleste flyplasser er frukt, nøtter, juice og smoothie. Har flyplassen serveringsteder, så spør om de kan fikse noe til deg. På Gardermoen har de også en salatbuffet med
masse vegansk utvalg. 

ELLER du kan spise kjeks, potetgull og mørk sjokolade og late som om de ikke hadde noe annet.

5 kommentarer:

 1. Hihi det är därför jag äter så mycket chips! ^^

  SvarSlett
 2. Hehehe, ELLER det ja :-D

  SvarSlett
 3. Som flyplassansatt spiste jeg mye på Uppercrust før jeg ble veganer, og det hender fremdeles jeg kjøper en baguette med bare grønnsaker og har med hummus og stekt sopp hjemmefra. Heldigvis har Værnes en forholdsvis bra salatbar også, med både bønner og couscous i tillegg til standard salat-ting :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hørtes godt ut, men jeg vet ikke om jeg ville tatt sjansen på å snike med meg hummus gjennom sikkerhetskontrollen :P Jeg tror egentlig at det veganske tilbudet er generellt bedre i dag enn det var for noen år siden. Heldig vis går det framover :)

   Slett
 4. Den som spør, får svar;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...