lørdag 16. juni 2012

Oslo Vegetarfestival 23.juni

Vet du hva jeg gleder meg til? Helt riktig, det står i tittelen.Oslo Vegetarfestival går av stabelen for tredje året på rad og jeg gleder meg som en drittunge!
I fjor hadde jeg og samboeren flybillettene klare. Trodde vi. Da vi sto på flylplassen klare til
avreise, fikk vi beskjed om at reisen vår ikke var før tre måneder senere, på en helt annen dato.
Så flaut! Jeg ble nesten like deppa som da jeg fikk kneet ut av ledd under innslipp på Black Sabbaths gjenforeningskonsert i Oslo Spektrum i 2005. I år prøver vi lykken igjen og denne gangen SKAL
det gå, for Vegetarfestivalen er årets begivenhet (har jeg hørt).

Jeg har store planer om å spise meg kvalm, bruke opp alle pengene mine og henge med masse bra folk. Min gode venn Mari fra Vegetarbloggen skal ha kokkekurs i å bake uten egg.
Det bør du få med deg. For program og ytterligere info kan du sjekke ut festivalens hjemmeside.

Vi sees på Fabrikken om en uke! :D

3 kommentarer:

  1. Har så lyst til å dra dit selv, men jeg bor i Trondheim...kanskje neste år. Du er i værtfall heldig som skal i vei, og krysser fingrene for at dere har rett fly denne gangen, hehe=P

    SvarSlett
  2. Er synd at det er dagen før jeg skal reise til Hove, ellers hadde jeg tatt turen.

    SvarSlett
  3. ååå, Oslo vegetarfestiva<3 Elsker det!! Holdt kokkekurs der for 2 år siden, og ble spurt i år, men valgte å si nei siden jeg bor i Valdres og skal jobbe så mye i sommer! Håper jeg får sjansen igjen. Og håper årets festival blir fantastisk (det blir den helt sikkert), og at du får en suuuper dag der! :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...