onsdag 31. oktober 2012

Maki hele uka

Jeg er inne i en makiperiode igjen. Eller, jeg er egentlig i en evigvarende makiperiode. Kronisk kjærlighet, du vet. Forrige uke spiste jeg maki seks av syv dager og jeg er ikke litt lei engang! Jo mer jeg spiser, jo mer får jeg lyst på, og det er søren ikke rart for vegansk maki er så ufattelig digg at jeg sikler i strie strømmer. Kanskje ikke fullt så ille, men det er ikke langt unna.

På bidet over ser du hjemmelaget maki med marinert tofu, avokado og mango. Fremgangsmåten finner du her. Smaker ekstra godt med en fersk episode av The Walking Dead. Jeg tør ikke si hvor mange biter jeg spiste engang, det er helt latterlig.

Jeg har også spist på Sabi Sushi og Sushi Mat (haha, elsker sistnevnte navn).
Sabi tilbyr tre typer vegansk maki; futorull (fatroll) med diverse grønnsaker, maki med avokado og agurk eller med salat og gulrot. Sushi Mat glimter til med marinert tofu og avokado eller agurk. Den hadde jeg 16 biter av til frokost i dag; jeg elsker livet mitt!

Sushi mat finner du på Nytorget, rett ved siden av Far East og Sabi Sushi er litt lenger oppi Pedersgata.

6 kommentarer:

 1. Mmm det er min og mannens favorittmat også, til og md 9-åringen elsker det. Jeg har aldri prøvd det ute da, må snart få kommet meg på Sushi mat (må jo ha tofu!) og kjøpt det. Det er så &%&/T( godt!! Jeg likte ikke sushi før, helt til jeg smakte vegansk sushi og fant ut at det var fisken som ødela sushien tidligere. :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har bare fått positive tilbakemeldinger når jeg har servert vegansk maki, og det fra sushiskeptikere. Med tofu og avokado i er det jo bar himmel! Sushi Mat er billig og bra, så den må du sjekke ut :)

   Slett
 2. Jeg er også umettelig når det gjelder sushi! Kan lett trykke i meg et uanstendig høyt antall makibiter :D

  Takk for inspirasjonen, nå ble jeg gira på å lage sushi igjen!

  SvarSlett
 3. Maki til frokost hørtes ikke dumt ut! Jeg har faktisk aldri smakt kjøpt maki jeg.. Jeg føler litt jeg har gått glipp av noe egentlig- det ser jo dødsgodt ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt mye styr å lage selv, så noen ganger er det greit å få andre til å gjøre det ;) Men jeg synes egentlig hjemmelaget er best.

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...